Over Lottacam Studio

Mijn naam is Demis Rolador uit Rotterdam. Ik maak cinematic videography. Video’s met een ‘filmische look’.

Jaren geleden begon ik als rapper en heb in diverse succesvolle groepen gezeten.
De vele video en fotoshoots die ik deed wekte mijn interesse voor de camera en het bewerken van beelden.
Ik begon met simpele filmpjes monteren en foto’s bewerken maar had nooit de juiste apparatuur om de kwaliteit te behalen die ik graag wilde.

Enige tijd geleden had ik een financiƫle meevaller en besloot ik om in mijzelf te investeren. Ik kreeg van mijn (lieve) vriendin, vrienden en familie een goede snelle laptop voor mijn verjaardag en kocht zelf een goede kwaliteit spiegelreflex camera, lichten en accessoires. Toen ik eindelijk dacht dat ik aan de slag kon kwam ik er pas achter hoeveel theorie (en praktijk) er komt kijken bij filmen en fotograferen. Ik begon mijzelf te verdiepen in belichting, camera technieken, verschillende lenzen, audio recording en video bewerken. Toen ik een grote opdracht kreeg aangeboden via een zorginstelling besloot ik mijzelf in het diepe te gooien en een eenmanszaak te beginnen.

Mijn portfolio is inmiddels zeer divers variĆ«rend van interviews, bedrijfsfilms, promotiefilms, after movies en muziekvideo’s.
Ik kijk en bestudeer veel films en hou van de ‘filmische look’ in mijn video’s. Ik probeer altijd in te spelen op het gevoel van de kijker door de juiste muziek, beelden en sfeer te combineren.